DOCUMENTAIRES JODENBESCHERMING.BE

Sommige documentaires zijn zeer emotioneel en aangrijpend. Sommige beelden kunnen zorgen voor nachtmerries. Deze documentaires zijn duidelijk gemarkeerd.

Anne Frank

Kijk het dagboek van Anne Frank in het Nederlands of Belgisch Noord gesproken. De youtube uitzending duurt 2 uur en 20 minuten, en is vrijgegeven voor publicatie. In 2015, 70 jaar nadat Anne Frank vermoord is, wordt haar dagboek publiekelijk vrijgegeven, dit krachtens de auteursrechten wet. Het advies is om in periodes van 10 minuten te kijken, ook vind u een beschrijving voor leraren en leerlingen in het Nederlands/Belgisch Noord om een goed cijfer te krijgen op school door het dagboek en de film te combineren. De Engelstalige verfilming is meer een actiethriller dan werkelijkheid. Dit is de Nederlandse verfilming.

Anne Frank Film Online
http://youtu.be/-JBfSQk5UvcBezoek en bevrijding concentratiekampen: Kinder Paradijs Auschwitz

Deze documentaire duurt bijna 1 uur, er komen zeer zware en zeer ernstige beelden in voor die tot zware nachtmerries en in het ernstige geval tot zeer ernstige zwaarmoedigheid kunnen lijden zoals onverwacht huilen, onmacht en andere onverwachte emoties. Kinder Paradijs Auschwitz was een voorlichtings film van de Nazi's. Echter is er niet voor gekozen om de film van de Nazi's uit te geven maar de realiteit te laten zien. Als u het Duitse volk hoort dat ze het niet wisten dan zou u ook de propaganda van Goebels moeten zien, maar daarvoor is hier geen plek.Operatie Paperclip, het halen van belangrijke Nazi's naar de Verenigde Staten: Code Overcast

Deze documentaire duurt bijna 45 minuten. Meer dan 8000 Nazi's worden in de speciaal daarvoor opgerichte CIA geplaatst door President Truman, daar moeten ze verder gaan met hun medische experimenten, raketten bouwen, nieuwe wapens uitvinden. Kan emotie en frustratie oproepen. Gevoelens zoals waarom?Het meest gevaarlijke spel DEEL 1: MK ULTRA

In de voorgaande documentaire Operatie Paperclip Code Overcast zag u hoe duizenden Nazi's naar de Verenigde Staten werden gehaald, hier ziet u werk wat deze Nazi's vervolgens gingen doen bij de CIA. Kan schokkend zijn. Juist de mensen die ons horen te beschermen blijken wolf in schaapskleren te zijn.


Het meest gevaarlijke spel DEEL 2: HOLOCAUST MACHINES

De rol van de Verenigde Staten in het bieden van een totaal oplossing van de vernietiging op grote schaal op systematische wijze van mensen, bevat zeer gruwelijke beelden van shovels die gaten graven en daar op grote schaal dode mensen in schuiven.Er zijn meer delen van het meest gevaarlijke spel, die worden later toegevoegd maar zijn wel reeds in te zien. Steeds meer computerspellen voor kinderen zijn geprogrammeerd om een voorliefde voor oorlog te hebben. Zoals BIOSHOCK dat leert dat de CIA je herder is in plaats van de Heer. Ook Modern Warfare leert dat je onvoorwaardelijk commando's zonder na te denken op moet volgen. Ouders zijn vaak blij als hun jeugd lekker een computerspel speelt zoals het spel HITMAN (huurmoordenaar) waarin de kindereren mensen moeten vermoorden.


DE WAARHEID IS VERBORGEN IN ALLE OPENHEID, ZO HARD IS DE REALITEIT DAT NIEMAND HET GELOVEN KAN!