PSYCHOLOGISCHE OORLOGSVOERING

Deze pagina is onder constructie, en staat in de sectie geneeskunde, er zullen aanvullingen komen met instructies wat te doen als u slachtoffer wordt.

Er zijn vele soorten psychologische oorlog. Het kan gericht zijn op het individu of op de massa. Uiteindelijk kom je toch terecht bij het individu, dus daar gaan we nader op in.

Doel van psychologische oorlogsvoering is het manipuleren en beïnvloeden van iemands gedrag of respons op interne en externe prikkels. In het Engels wordt dit Thought-Control genoemd. Het belangrijkste is dat er afwisselend gemanipuleerd wordt door bepaald gedrag goed te noemen en ander gedrag fout, en dit dan plotseling om te wisselen. Goed is fout, fout is goed. Het slachtoffer moet anders gaan denken en handelen.

Een bekend voorbeeld is het verhoor van 2 winkeldieven. Daarbij zijn er bijvoorbeeld 2 agenten die van te voren afspreken wie de slechte agent speelt, en wie de goede agent speelt. De slechte agent maakt tijdens het verhoor bijvoorbeeld gemene opmerkingen, of valt bruut uit. De goede agent is heel liefdevol en attent. Maar soms kunnen ze ook afspreken dat ze plotseling tijdens het verhoor wisselen van rol. Een voorbeeld is dat de foute agent zegt, dat de andere mede dief al bekend heeft, en dat ontkennen zinloos is, of dat de foute agent zegt, waarom heb je een advocaat nodig? Heb je iets te verbergen? De goede agent grijpt dan zogenaamd in, maar dit is afgesproken werk. En zal heel liefdevol begripvol zijn en bijvoorbeeld zeggen dat je best wel mag ontkennen maar dat de situatie niet beter wordt als je dat doet. Tegelijkertijd kan de goede agent dan zeggen toch een advocaat te nemen maar dat deze goede agent dat niet nodig vindt.

Bij een verhoor mag een politie agent liegen. Een voorbeeld is de Puttense moordzaak Nederland, of de vuurwerkramp in Enschede Nederland. Ze mogen je dagenlang 8 uur per dag verhoren, net zolang tot je bekend, EN BEKENNEN ZAL JE! Bij de Zaanse verhoor methoden worden verdachten van moord geconfronteerd met foto's van overleden slachtoffers. Dan zegt de agent of je dit je eigen kinderen of familie aan zou doen en laat dan plotseling foto's van je eigen kinderen of familie zien. Dit gaat dagenlang door tot je breekt, en ALS JE EENMAAL BEKENT is er geen weg terug.

De Twentse verhoormethode Nederland is vele malen ernstiger, daar wordt niet alleen gebruik gemaakt van psychologische oorlogsvoering maar ook van assisterende psychologen en psychiaters die voor het verhoor bijvoorbeeld injecties toedienen, dit is WETTELIJK GEREGELD. In schaduw wetgeving, DE WET DAARGELATEN UITZONDERINGEN. De verdachte van de vuurwerkramp is feitelijk gewoon kapot gemarteld voor hij uiteindelijk bekende. (En overleden op 46 jarige leeftijd.) Uiteindelijk namen zelfs rechercheurs ontslag omdat ze het niet aankonden dat de politie zo ver gaat, ze staan nu bekend als DE DISSIDENTE RECHERCHEURS. Na vele rechtszaken is de verdachte vrijgesproken, en ook bij de Puttense moordzaak bleek na vele jaren dat de zogenaamde daders onschuldig waren.

In Nederland zitten duizenden onschuldigen gevangen. Niet alleen in gevangenissen. Denk aan de meer dan 350 voormalig Militairen die 'wanen' hebben dat PX10 kanker veroorzaakte en voor hun eigen veiligheid zijn opgeborgen in mentale instituten en reeds jaren vast zitten. Denk aan Fred Spijkers een sociaal medewerker van Defensie die systematisch werd lastig gevallen door politie, militairen en zelfs werd beschoten alleen maar omdat hij niet langer tegen nabestaanden van slachtoffers van landmijnen wilde zeggen dat er sprake was van een menselijke fout. Fred Spijkers heeft een S5 gekregen en is jarenlang onder dwang behandeld. Na meerdere decennia is hij onschuldig verklaard. Fred Spijkers is bijvoorbeeld gemanipuleerd zelfmoord te plegen, ook is hij beschoten met kogels door meerdere militairen in opdracht van Defensie.

Fred Spijkers (17 juni 1946) is een Nederlands maatschappelijk werker en klokkenluider.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Fred_Spijkers
 
De twee Puttense zwagers Wilco Viets en Herman du Bois werden voor dit misdrijf in 1995 tot een gevangenisstraf van 10 jaar veroordeeld. Ze kwamen in 2002 vrij nadat ze twee derde van hun straf hadden uitgezeten. In een herzieningsprocedure in hoger beroep werden ze in 2002 alsnog vrijgesproken. In 2008 werd een nieuwe verdachte, Ronald P., opgepakt. Hij werd in hoger beroep veroordeeld tot 18 jaar celstraf.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Puttense_moordzaak

We gaan nu een stap verder, u heeft kunnen lezen op het dossier op wikipedia dat Defensie zelfs mensen laat stalken en kapot laat maken, laat achtervolgen met auto's. In de realiteit is er nog een speciale wet die schemert tussen Schaduw Wetgeving en Geheime Wetgeving. Juridisch gezien stond de overheid in zijn recht om Fred Spijkers proberen te vermoorden. De Juridische term is VERSTOREN.

WETGEVING VERSTOREN
Deze wet houd in dat als er in de huidige wetboeken geen mogelijkheid is om iemand te veroordelen het mogelijk is om iemand te dwingen zelfmoord te plegen, of een overtreding te laten begaan net zolang tot de verdachte dood of gevangen is. Als u dit niet geloofd kunt u de sectie op de voorpagina lezen waarin verhalen van Joden jacht worden beschreven. De overheid heeft het Juridische Monopolie mensen te vermoorden. En dit doet de overheid ook, en op grotere schaal dan u vermoeden kunt. In de praktijk gaat het altijd om onschuldige Joden, Kruimel Dieven, Critici van de regering, uiteraard Klokkenluiders, soldaten die zeggen dat ze kanker kregen van verarmd Uranium en meer van dit soort 'verdachten'. Een ander voorkomend iets is Economisch Terrorisme. Iedereen kent het verhaal dat als je een uitvinding doet waardoor benzine morgen 1 cent goedkoper kan zijn aan de pomp je de volgende dag wordt vermoord. En ja zo gaat het echt. Zeker in Nederland. Als een groot bedrijf belang heeft dat een individu of kleine uitvinder 'verdwijnt' dan zal de regering dat gewoon doen.

UITVOERING WETGEVING VERSTOREN
Je moet denken aan de meest gruwelijke zaken. Een voorbeeld is midden in de nacht opgebeld worden door de politie en de politie zegt, kijk eens naar buiten, waarop vervolgens de begrafenis auto voorrijdt. Dit is intimidatie. Ook het plaatsen van microfoons en glasfiber camera's in de slaapkamer komt veel voor. Echter soms gaat het wel degelijk om terroristen alhoewel dit heel zeldzaam is. Bijvoorbeeld bij de moordenaar van Theo van Gogh waren alle verdachten tot in SLAAPKAMER, TOILET, DOUCHE, KEUKEN en WOONKAMER voorzien van de meest technologisch geavanceerde afluister- en video-apparatuur. Dit is tevens eigenlijk het enige voorbeeld waarin er sprake is van verdachten die afspreken een moord te plegen. Echter ze hebben de moordenaar van Theo van Gogh gewoon hun gang laten gaan.

Het is echt belangrijk dat u verhalen leest van overleden mensen en overlevenden om te begrijpen hoe wreed en meedogenloos de politie kan zijn. Zoals het bordje verboden voor Joden ophangen als je een winkel wil binnen gaan, en dit bordje weer weghalen als je weggaat. Geweigerd worden bij McDonalds, niet meer mogen benzine tanken. Zelfs gechanteerd worden met sex video's, masturbatie video's. Voor dat laatste hoeft u zich niet druk te maken, het andere overig wel. Ze hebben wel degelijk de apparatuur en kennis voor sex video's en masturbatie video's maar dit zullen ze alleen bij Politici, Rechters, Functionarissen en Bekende Nederlanders gebruiken, en om u bang te maken en angst aan te jagen.

Het belangrijkste is dat ze juist de goede dingen in een mensen kapot maken door te zeggen dat het bijvoorbeeld slecht is om voor vrede te zijn. Dat het goed is om voor oorlog te zijn. De moordenaar van Pim Fortuyn kreeg bijvoorbeeld dagelijks berichten dat Pim bezeten was door de duivel.

Vaker is het belangrijk te weten dat financiële motieven en wraak een belangrijkste drijfveer zijn voor de regering – in de praktijk individuele mensen- om iemand te VERSTOREN.

Mensen die VERSTOORT worden juist omdat ze de WET NIET OVERTREDEN, plegen bijna altijd zelfmoord. Het is niet mogelijk te leven als je de supermarkt niet meer in mag, niet meer mag werken, geen uitkering mag, niet kan vluchten, systematisch wordt bedreigd door de politie, zomaar wordt kapot geslagen door politie agenten, wordt afgeperst tot alles wat je liefhad kapot is.

Uiteraard plegen veel van deze slachtoffers van wat feitelijk Terrorisme Begaan Door De Nederlandse Staat is op de meest vreemde wijze zelfmoord plegen, zoals een politie bureau binnenvallen en SUICIDE BY COP plegen. Met de auto parkeren op een spoorweg overgang. Een heel flatgebouw opblazen door de gaskraan open te zetten. Echter weet 1 heel belangrijke zaak om te onthouden, DIT IS PRECIES WAT DE OVERHEID WIL.

En daarom het advies praktijk voorbeelden in Nederland te lezen. Klik op onderstaande link. Het levert echt heel veel geld op. En nee je kan niet naar een advocaat, Amnesty International kan het niets schelen, journalisten zullen zwijgen, je zult helemaal alleen zijn. En alleen de dood zal nog vrijheid zijn.

Verhalen en getuigenissenJODENJACHT IN NEDERLAND

Overige voorbeelden:
Zeer schokkend en gruwlijk om te lezen, HET NIEUWE RIJK
Zeer schokkend en gruwlijk om te lezen, DE ONDERGANG VAN PIM FORTUYN