GENEESKUNDE CHEMISCHE EN BIOLOGISCHE OORLOGSVOERING

Deze pagina is onder constructie en niet compleet. Laatste bijgewerkt 2014-08-31. Informatie aangevuld.

Gifgas is het perfecte wapen, effectief in seconden, al het bewijs is weg soms in minuten bij zenuwgassen, en enkele dagen bij blaartrekkende gassen. Doel is niet het doden van het slachtoffer, maar angst en verderf zaaien! Uiteindelijk zal het slachtoffer toch vaak overlijden. Een gasmasker is altijd noodzakelijk om te overleven. Indien u aangevallen wordt en geen gasmasker heeft, drenk kleding in vocht desnoods uw eigen urine en adem hierdoor. In de 1e wereld oorlog was dit standaard procedure in noodgevallen. Toendertijd werden mensen die slachtoffer waren van gifgas soms ter plekke door hun eigen collega soldaten uit hun lijden verlost met een nekschot.

De enige legale manier om behandeld te worden is in Europa behandeling door OPCW. Hiervoor moeten tenminste 3 landen toestemming geven en erkennen dat u mishandeld bent door middel van chemische oorlogsvoering. OPCW aan de telefoon: "Jew? Jews basicly can go to hell!". Dan weet u waarmee u zaken doet, we raden af contact met hen op te nemen.

De semi legale manier is via een omweg, via uw eigen huisarts, vertel nooit dat u slachtoffer bent, als u dat doet mogen ze niet helpen. "In Europa bestaat chemische oorlogsvoering niet". Het is in de realiteit zo dat Nederland de grootste gifgas producent is ter wereld, en bijvoorbeeld grote leveranties heeft gedaan aan Saddam Hussein. Ook worden nieuwe soorten gifgassen in Europa ontwikkeld. Op deze pagina zal u instructies vinden hoe medicijnen op een veilige manier te krijgen via de huisarts. U kunt nimmer de waarheid vertellen!

* Biologische Oorlogsvoering

Bij biologische oorlogsvoering kan je daadwerkelijk spreken van geneeskunde, dat wil zeggen dat vaccines en medicijnen daadwerkelijk genezen. Biologische oorlogsvoering is in Europa aannemelijk zeer zeldzaam, dit vanwege besmettingsgevaar. Binnen Europa kennen we eigenlijk geen enkele casus, maar we hebben dit ook niet onderzocht. Wel krijgen we berichten dat artsen in verpleeghuizen en ziekenhuizen bewust kwetsbare mensen niet behandelen zoals het onthouden van antibiotica bij longontsteking dit in verband met het beleid dat er bezuinigd moet worden en 'het zo lekker opruimt' en er plotseling snel plek komt voor nieuwe mensen.

* Chemische Oorlogsvoering
In Europa zijn er zoveel casusses op dit gebied beschikbaar en ook daadwerkelijk mensen omgekomen door chemische oorlogsvoering dat we enkel onderzochten hoe we slachtoffers kunnen helpen. Het slechte nieuws is dat bij chemische oorlogsvoering er vaak levenslange behandeling nodig is met medicijnen. Feitelijk kunt u nergens terecht voor behandeling, u zult zelf moeten leren wat u moet doen. Dit is een zeer ernstige zaak. Zo gaat het in de realiteit, ontkennen van deze ernstige misdaden, dat is de werkelijkheid.

VERTEL UW HUISARTS NOOIT WAT ER WERKELIJK IS GEBEURT

* Chemische Oorlogsvoering: Blaartrekkende gassen
Op de hoofdpagina van Jodenbescherming raden we niet voor niets gasmaskers aan. Bij inademing reageert een blaartrekkend gas met de bloedstroom die door de longen stroomt. Chloorgas (CL) wordt hierbij bijvoorbeeld omgezet in Zoutzuur ( HCL ). Verder is er bijvoorbeeld Fosgeen dat ongeveer hetzelfde doet. Deze gassen en/of dampen hebben dus vocht zoals in het voorbeeld uit je bloed, of vocht in je ogen, zweet op de huid nodig om gevaarlijk te zijn. Met gasmasker zult u zeker overleven wellicht met littekens. Mosterdgas heeft op zich geen lichaamsvocht nodig om gevaarlijk te zijn. Blaartrekkende gassen ruik je als het te laat is. Zodra de aanval is opgeklaart zal 1 militair zich opofferen en vrijwillig het gasmasker afzetten in de hoop dat alles veilig is.

Behandeling na inademing: Zo snel mogelijk aan Prednisolon. U moet tegen uw huisarts zeggen dat u schadelijke rook heeft ingeademd, en long problemen hebt. De meeste blaartrekkende gassen laten vocht in de longen achter, maar dit is niet hoorbaar met een stethoscoop maar wel tot enkele dagen na de aanval op een Rontgen foto. Uw huid kan eveneens rood zijn gekleurd. U zult voor de rest van uw leven ontstekings remmers nodig hebben. Bouw de Prednisolon af naar een zo laag mogelijke dosis. Het is geen middel dat instant werkt. Verder moet u middelen nemen die gebasseerd zijn op Atropine en vragen of u iets kunt krijgen tegen benauwdheid. Ze zullen u Ventolin (Salbutamol) aanbieden maar dat is niet werkzaam in dit geval. U moet bijvoorbeeld Ipratropium of Tiotropium hebben. Let op! Het gaat om enkele miljoensten van een gram. Als u geen Presnisolon kan krijgen vraag dan om Budesonide of Flixotide, waarschuwing: Flixotide kan acute benauwdheid geven waarvoor u weer Ventolin nodig hebt.

Belangrijk: Gebruik nooit medicijnen met drijfgassen zoals de makkelijke pufjes, gebruik altijd poeder vormige medicijnen. De drijfgassen worden regelmatig vervangen door een ander middel en waarom drijfgassen nemen?


* Chemische Oorlogsvoering: Zenuw gassen
Militairen hebben uiteraard Atropine Auto Injectors bij zich en gasmaskers. Zodra de aanval is opgeklaart zal 1 militair zich opofferen en vrijwillig het gasmasker afzetten in de hoop dat alles veilig is. Burgers kunnen vrijwel niet aan Atropine Auto Injectors komen. Behandeling na inademing: Zo snel mogelijk aan Prednisolon. U moet tegen uw huisarts zeggen dat u schadelijke rook heeft ingeademd, en long problemen hebt. Zenuwgassen laten geen enkel bewijs achter behalve uw lijden. Uw huid kan wel eveneens rood zijn gekleurd door zenuwgas. U zult voor de rest van uw leven ontstekings remmers nodig hebben. Bouw de Prednisolon af naar een zo laag mogelijke dosis. Het is geen middel dat instant werkt. Verder moet u middelen nemen die gebasseerd zijn op Atropine en vragen of u iets kunt krijgen tegen benauwdheid. Ze zullen u Ventolin (Salbutamol) aanbieden maar dat is niet werkzaam in dit geval. U moet bijvoorbeeld Ipratropium of Tiotropium hebben. Let op! Het gaat om enkele miljoensten van een gram. Als u geen Presnisolon kan krijgen vraag dan om Budesonide of Flixotide, waarschuwing: Flixotide kan acute benauwdheid geven waarvoor u weer Ventolin nodig hebt. De meeste zenuwgassen zijn geurloos maar niet allemaal. U zult het eerder voelen dan ruiken omdat in veel gevallen als eerste de zenuwen van het reukorgaan worden aangetast.

Belangrijk: Gebruik nooit medicijnen met drijfgassen zoals de makkelijke pufjes, gebruik altijd poeder vormige medicijnen. De drijfgassen worden regelmatig vervangen door een ander middel en waarom drijfgassen nemen?

Bronnen:
Uitleg waarom Atropine werkzaam is:
http://en.wikipedia.org/wiki/Atropine
1e fase
http://en.wikipedia.org/wiki/Prednisolone
http://en.wikipedia.org/wiki/Ipratropium_bromide
2e fase 
http://en.wikipedia.org/wiki/Tiotropium

VERTEL UW HUISARTS NOOIT WAT ER WERKELIJK IS GEBEURT
Uw huisarts zal alle medicijnen afnemen! En dan bent u aangewezen op de zwarte markt. Chemische oorlogsvoering moet erkent worden voor u behandeling kan/mag krijgen hebben. Ze laten u rustig stikken in uw eigen bloed! Gelooft u zeker niet? Lees dit PDF document: PDF Document van iemand die gestikt is in eigen bloed door weigering behandeling

* De zwarte markt
Hiervoor moet u een prepaid credit card aanmaken, een prepaid credit card kopen, een prepaid telefoon, een prepaid telefoonnummer en een speciaal nieuw email adres, u moet al gauw denken aan 50 euro per 30 tabletjes prednisolon bijvoorbeeld. Ja u heeft prednisolon nodig, en ja je huisarts zal alles doen om je dit te weigeren. Het tragische is dat arme mensen hun medicijnen verkopen aan tussenhandelaren, u steelt dus eigenlijk de medicijnen van een arm persoon. Dit is 1 van de kenmerken van de zwarte markt. U moet rekenen op 2 weken voor u het in huis heeft, al deze tijd moet u 24 uur per dag klaar zijn om de medicijnen te ontvangen. DE ZWARTE MARKT IS ILLEGAAL. U krijgt geen duidelijke instructies, u mag bijvoorbeeld maar 80 miljoenste gram Ipratropium hebben, voor de andere medicijnen moet u via google het medicijn invoeren en de gebruikshandleiding raadplegen, de gebruikelijke doseringen raadplegen. HOOG RISICO. U kunt ook rotzooi krijgen.

* Wat zou moeten veranderen
In Nederland zou chemische oorlogsvoering erkent moeten worden, binnen enkele seconden kan je met chemische middelen iemand blijvend zwaar gehandicapt maken, dit is de realiteit. Tegelijkertijd moet de regering erkennen dat er gifgas in Europa gebruikt wordt. Gifgas is heel makkelijk verkrijgbaar, bijvoorbeeld bij de productie van plastic zoals PVC wordt gifgas gebruikt. Politie en leger hebben directe toegang tot grote voorraden gifgassen en gebruiken ze ook. CS-GAS beter bekent als TRAANGAS veroorzaakt bijvoorbeeld kanker aan de longen, toch zal dat uiteraard altijd ontkent worden. Met erkenning door de regering zal er ook behandeling van slachtoffers in Europa en dan met name Nederland mogelijk worden. Meer dan 600 Nederlandse politie agenten zitten diep in de schulden inclusief loonbeslag (Bron: Ivo Opstelten) en de verleiding om dit soort middelen op de zwarte markt te zetten of als huurmoordenaar aan de slag te gaan is voor deze agenten te groot. Dit gebeurt helaas al. Zie verhalen over Jodenjacht in deze moderne tijd, waarbij de politie honderdduizenden Euro's en Dollars bijverdient met een enkele moord.

* ATROPINE
Atropine en Atropine Auto Injectors is/zijn te gevaarlijk om instructies mee te geven, hiervoor moet u ervaringsdeskundigen zoeken.

In onderstaand filmpje op Youtube ziet u een voorbeeld van de inzet van CS-GAS liefkozend traangas genoemd tegen de Nederlandse bevolking. CS-GAS is een Duitse uitvinding.
http://www.youtube.com/watch?v=ZNj36JxL8N0

Avon S10 NCB RESPIRATOR
http://en.wikipedia.org/wiki/S10_NBC_Respirator

Een gasmasker van militaire kwaliteit kan uw leven redden! Zeker in Nederland dient u bij demonstraties tegen de overheid altijd een gasmasker bij zich te hebben, voor het geval de ME en/of politie CS-GAS (Traangas) gaat gebruiken. Dit aangezien CS-GAS kankerverwekkend is, en dus levensgevaarlijk is. Traangas is van oorsprong ontwikkeld en bedoeld als een strijdgas voor oorlog.